Zonder uw bijdrage geen TSO.

Bijdrage ouders

De ouderbijdrage is € 1,50 per keer overblijven.

Betaalwijze

Er wordt betaald, door een strippenkaart á € 15,00 of  € 30,00 te kopen. Een kaart van  €15,00 bevat 10 strippen en een kaart van €30,00 bevat 20 strippen.

U stopt contant geld voor een strippenkaart in een envelop en zet hierop de naam van uw kind en het nummer van de groep en het ingesloten bedrag. Deze envelop stop u in de witte tso-brievenbus links naast de tweede toegangsdeur van de school. U wordt via een email geïnformeerd dat wij uw geld hebben ontvangen.

tso-bus

herinneringen

Is de kaart bijna vol, dan krijgt u een email dat de kaart bijna vol is, Op verzoek van ouders/verzorgers beginnen we nu bij 4 strippen. Als de kaart vol is wordt u op dezelfde wijze geïnformeerd, volle kaarten worden niet meegegeven maar blijven eigendom van onze administratie, op verzoek kunt u kopieën aanvragen, deze worden dan gescand en gemaild. Betaal tijdig in verband met administratiekosten. Iedere dag dat er geen kaart aanwezig is wordt er een extra strip in rekening gebracht. U wordt tijdig via de mail geïnformeerd.

Geen beschikbare kaart?? Er wordt per keer 1 strip extra administratiekosten in rekening gebracht. (Deze wordt meteen ingehouden bij aanschaffen nieuwe kaart)

Noodkaart

Blijft uw kind nooit over, maar door een calamiteit in de familie, of op het werk, moet dat plotseling wel?

Breng indien mogelijk eten naar school en stop een envelop met € 2,00, de naam van uw kind, de groep en NOODKAART er op, in de witte tso-postbus links naast de 2e toegangsdeur van de school. (dit kan maar 1 keer per schooljaar!)

Hebt u geen mogelijkheid meer om geld en eten op school te brengen, bel dan de coördinatrice Denise de Jong 06-29138332. Zij zorgt dan, dat uw kind wat te eten heeft. Het geld stopt u dan later in de TSO-bus.

Wel op lijst, maar kind is er niet.

In dit geval wordt er gewoon een strip in rekening gebracht. Dit, omdat er extra administratieve handelingen verricht moeten worden. Er moet weer apart in de administratie van alles veranderd worden, waar administratiekosten aan verbonden zijn.