Uw TSO administratie online.

Aanmelden voor Mijn TSO
Inloggen op Mijn TSO

Gemakkelijk inzicht in de status van uw kinderen bij de TSO

 

Steeds meer zaken worden vandaag de dag online geregeld. U kunt bankieren, belastingzaken regelen, kleding kopen en nog veel meer.

Zo is ook de TSO klaar voor modernisering. Het overblijven van uw kind of kinderen regelt u vanaf nu ook gemakkelijk zelf online. Via uw laptop, tablet of smartphone kunt u uw kind(eren) aan- en afmelden. Uw overblijfsaldo inzien en opwaarderen en de historie bekijken.

 

Aangeven dat uw kind op een bepaalde dag overblijft

Via Mijn TSO geeft u gemakkelijk online door of uw kind of kinderen overblijven. U kunt dit doen tot 10:00 in de ochtend op de dag zelf. Zo bent u flexibel in het aanmelden.

Periodieke aanmeldingen

In Mijn TSO heeft u de mogelijkheid om voor het gehele schooljaar aan te geven wanneer uw kind overblijft. U kunt dit doen door de specifieke datums te selecteren of door een of meerdere vaste dagen in de week op te geven.

Ook bij periodieke aanmeldingen is het tot 10:00 in de ochtend op de dag van overblijfven mogelijk uw aanmelding(en) te wijzigen.

 

Saldo Beheer

In Mijn TSO vindt u na het inloggen altijd een actueel overzicht van uw saldi. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Uw saldo opwaarderen

Net als in het verleden heeft elk kind een saldo, voorheen het aantal strippen op de kaart. In “Mijn TSO” is dit saldo vertaald in een saldo in euro’s. Bij elke overblijfbeurt wordt het geldend tarief van uw saldo afgeschreven.

U kunt via “Mijn TSO” gemakkelijk het saldo van uw kind(eren) opwaarderen. Hierbij kunt u gebruikmaken van iDeal, bankoverschrijving, of het bedrag contant voldoen.

 

Transacties

In “Mijn TSO” worden alle bewerkingen opgeslagen als transactie. Zo weet u op elk moment wat er voor bewerkingen hebben plaatsgevonden en kunt u de historie terugkijken.

Bekijk de FAQ

Nog niet helemaal duidelijk?

Bekijk onze sectie “Veelgestelde vragen”…
Bekijk de FAQ